2020 成就

Accolades: Honored by TRUE WEST magazine readers asBest recreated western townand Executive Director Richard Fike asBest

Visitation: Even in the midst of the COVID-19 pandemic, the Museum was able to continue operations by offering self-guided tour options as well as guided tours.

Barn Addition: uniquely constructed log building.

重大收购: Western art exhibit donated by Paul and Kathleen Nickens featuring artists James E. McNair, Robert “短发” DeJulio, William Henry Jackson, and Sharon J. Achtyes. Historic showcases and photographic equipment donated by Western Camera.

Marketing: Ad collaboration with the Ute Indian Museum and Montrose County Historical Museum in fall 2020. 我们接待游客很多优秀的旅行顾问意见.

Museum volunteers: 教师, 地的管理人员, 施工, 园林绿化. 总志愿服务时间 – 9,053 小时全年= 174 每周小时! Received grants from the City of Montrose and Colorado Humanities.