2020 Prestasjoner

Utmerkelser: Hedret av TRUE WEST magasinlesere som “Beste gjenskapte vestlige byen” og administrerende direktør Richard Fike as “Beste

Besøk: Selv midt i COVID-19-pandemien, museet var i stand til å fortsette driften ved å tilby selvstyrte turalternativer samt guidede turer.

Barn Addition: unikt konstruert tømmerbygning.

Store oppkjøp: Vestlig kunstutstilling donert av Paul og Kathleen Nickens med kunstnerne James E. McNair, Robert “Bob” DeJulio, William Henry Jackson, og Sharon J. Achtyes. Historiske utstillingsvinduer og fotografisk utstyr donert av Western Camera.

Marketing: Annonsesamarbeid med Ute Indian Museum og Montrose County Historical Museum i høst 2020. Mottatt mange gode Trip Advisor kommentarer av våre besøkende.

Museums frivillige: Lærere, begrunnelse keepers, konstruksjon, landskaps. Totalt Frivillige Timer – 9,053 timer for året = 174 timer per uke! Mottok tilskudd fra City of Montrose og Colorado Humanities.